メインコンテンツにスキップ

Apple logo flashes briefly when plugged in

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.

Update

Simply cleaning the dock connector did not change anything. It looks like this Nano is going under the knife.

回答がありました! View the answer 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 2
コメントを追加

3回答

選択されたソリューション

Just as I thought, after opening the iPod up and cleaning all the contacts with alcohol, it turned on and the computer recognized it. Hooray! Except for the fact that I broke the click wheel ZIF connector. Looks like I have more work to do if I really want to use this iPod...

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

did you restored it ?

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

How do you suggest I restore an iPod that can't turn on and won't connect to a computer?

による

コメントを追加

connect your ipod to PC then press and hold home button & play/pause button it will goes disk mode then retore with itunes.............enjoy

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

David Hodson さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 5

過去 30 日: 21

今までの合計 4,608