メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

ヘルプ

現在のバージョン作成者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.

''' Update '''

Simply cleaning the dock connector did not change anything. It looks like this Nano is going under the knife.

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open

アンサーフォーラムの回答が承認:

68973

編集者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.
 
''' Update ''''
''' Update ''''
 
Simply cleaning the dock connector did not change anything. It looks like this Nano is going under the knife.

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open

編集者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.
 
''' Update ''
 
Simply cleaning the dock connector did not change anything. It looks like this Nano is going under the knife.

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open

編集者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.
I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged in. Is this a logic board or perhaps a connector issue? As of right now, my plan is to open it up and clean all of the logic board contacts with isopropyl alcohol and see if that helps.

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open

編集者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged itin. Is this a logic board or perhaps a connector issue?
I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged itin. Is this a logic board or perhaps a connector issue?

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open

オリジナル投稿者: David Hodson ,

タイトル:

Apple logo flashes briefly when plugged in

テキスト:

I have a Nano that does not do anything when not plugged in, and when I plug it into the computer the Apple logo comes up very briefly (<1 second) before the screen goes black. It doesn't just do this once, though, it continues to flash on and off, as if it is trying to start up, but can't. I imagine that if it were a battery issue it would still work when plugged it. Is this a logic board or perhaps a connector issue?

デバイス:

iPod Nano 4th Generation

ステータス:

open