メインコンテンツにスキップ

2015年9月25日に発売。モデル番号はA1688 / A1633。このデバイスの修理は、前世代携帯と同様にスクリュードライバーといくつかの工具が必要です。 GSMまたはCDMA、16、64、128 ギガバイト有り /シルバー、ゴールド、スペースグレイ、ローズゴールドのカラーオプション有り。

1967の回答 すべて表示

Charges fine with new semi-charged battery, but doesnt when depleted

Symptoms include:

1. a brand new battery discharging like crazy. 50%>0% in like 2 hours while idling at the lock screen after boot, with all connectivity turned off except mobile data. while the screen is asleep.

2. unusual and somewhat alarming heat build up somewhere under the shield closest to the display connectors. top or bottom side, i am unsure. but not hot enough to trigger the temperature warning.

the phone is still capable of charging a battery when a semi-charged battery is installed. and it does so, seemingly without issue. however, when you let it die, it DIES. it displayed the dead battery symbol for maybe 30 seconds and then it never came back on its own. connecting it to a charger does not bring it back to life at that point. the phone wont detect the cable. its almost like theres not even a battery in it.

i have tried:

1. new batteries

2. new charge ports

3. attempted to get a power reading with this little charge port tester thing that i have. it shows 5.13V and 0.08A, but i got the same reading on another iphone i know works properly. not sure if my tester is just a piece of garbage or what.

any idea what i might be dealing with? it just seems like theres something bad on the board causing the battery to drain like crazy. im not really all that knowledgeable about board level repairs.

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

2回答

It’s probably a bad battery because there are many cheaply made batteries on eBay and Amazon. Try one from iFixit.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

the batteries i have are the bintek branded batteries from phonepartsusa. the problem persists across multiple batteries. these batteries, i install in peoples phones everyday with very little issues. but certainly not this issue. i even pulled an oem battery from a properly functioning phone and it still does it.

による

コメントを追加

This is a common issue in the iPhone 6S. If I am not mistaken the Tristar IC is faulty/ damaged. It can be fixed/ replaced by a repair centre that can perform board level repairs. I work at a repair centre and get quite a few iPhone 6S devices in a month with this problem and I have it repaired at a board level repair centre and it fixes the problem.

Check in your area for a repair centre that can perform board repairs and this should sort out your problem.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

apx さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 1

今までの合計 20