メインコンテンツにスキップ

Portable wireless speakers from Logitech released in 2013.

70回答 すべてを表示

No sound from the device at all.

When I turn it on or off, it doesn’t make any sound. The speaker worked just fine about a week ago and I haven’t used it since then. I have factory reset it and updated it. It does connect to my phone but there still isn’t any sound.

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 17
8 件のコメント

I bought The omni ultra got to listen to it for one night and then no one from altec. Would even answer me back or even call me I played a lot for the device and I'm sorry but ill never buy anything with the altec name on it again

さんによる

I just got the megaboom 3 today and I can't get it to make any noise after it initially made noise. It won't make any sounds when I turn it on or off and I can't get it to reset. Please help. I've had the UE megaboom original from the beginning and this one appears to be a lot more complicated.

さんによる

Same problem here in my UE BOOM 2 and getting no answers

さんによる

Same problem with UE boom

さんによる

Gday guys, had exactly this problem, would start playing fine and then randomly stop making sound whilst being connected. Opening other apps than the one playing music would also do it. Made no start up or shutdown sounds either.

The way I fixed it was to turn it off for a few hours, charge it up if need be. Forget the boom2 on your device, then power on the boom 2. After letting it rest and charging it, it should once again make the startup noise. Now you can successfully do a hard reset by holding down the volume “down” button and the power button until it makes a new noise, takes about 6-10 seconds. I

Add your boom 2 to your device again, update the firmware with the official app, you should be good as new

I had no luck doing a hard reset while there was no sound coming out of the unit, you have to make sure it can produce the startup sound before trying.

Edit, this worked great for literally only 6 hours, when it stopped playing all sound again and I needed a hard reset. Your guess is as good as mine

さんによる

3件以上のコメントを表示

コメントを追加

8件の回答

最も参考になった回答

If your UE Boom speaker is not making any sound, see the UE Boom Is Not Producing Sound problem page for possible causes and solutions.

On my end, I had to simply plug it into a USB source. Resetting the device did not work. After plugging it into a power source, the sound came back.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 9

11 件のコメント:

Same here, just plugged it into my laptop with USB, turned it on and voilà, sound was back! Thank you @percivalh , I was about to open it, you just saved me so much work!

さんによる

Did your's continue to work when disconnected to the usb cable? I'm getting really frustrated. Suddenly no sound and it will not do a factory reset. iPod said speaker was connected but no sound. Plugged it in by usb to laptop and I had sound but it stopped when I unplugged the cable.

さんによる

@soozbc@yahoo.ca yes, mine continues to work after unplugging it. Make sure not to reset it too many times, the manual say that it can damage the speaker. I would let it plugged for two days, then if it works, let the battery run out and give it another full charge.

さんによる

Hello, I have the same problem. As soon as I unplug the cable, it stops playing out. When I plug the cable back in, it starts to play out.

さんによる

Did you try any of the reset methods mentioned here? You can also try to upgrade the firmware while plugged to see if that solves the issue.

さんによる

6件以上のコメントを表示

コメントを追加

Damon Cooper make sure that all the settings and volume are turned on etc. If so, you do want to take it apart and check the boards, the speaker connections and check the components on the board. Check for burned or missing parts. Use these guides for that. Post some images when you have it apart. That way we can see what you see. Use this guide iFixitでの質問に画像を追加する方法 for that.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

I have exactly the same symptom. I also updated the firmware and did a hard reset. I just began to pull it apart but will leave this task until I have my ifixit tools back home with me. I'll update how I go. Maybe the jumper for the speaker audio dislodged somehow?

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 1

3 件のコメント:

did you find a solution?

さんによる

What is the firmware

さんによる

@travsylimar I opened it up, disconnected the battery and reconnected it and then it worked fine

さんによる

コメントを追加

Mine did the same thing before I fixed it. To do so, I pressed the “+” button until it made the “maximum volume beep”. It only did half a beep, but I kept making it beep until it gave a full beep and it started to work perfectly after.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 1

1件のコメント:

Hello, thank you very much for your suggestion. I tried everything from connecting the device to multiple sources to resetting the device to factory settings but they didn't work. I tried your method, pressed the “+” button while the music was playing for a long time and it worked. Thank you very much!

さんによる

コメントを追加

I had this problem and fixed it by opening up my UE Boom 1 and disconnecting the battery and reconnecting it. It’s been working for over a year since doing that once and the problem hasn’t returned.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Plugging into power and reset both failed to fix it. But I connected speaker via audio cable and it played ok, after that it played fine when I connected to Bluetooth

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

I plugged into usb on pc and sound started working again

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

𝐖𝐡𝐞𝐧 𝐢 𝐭𝐮𝐫𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐞𝐯𝐢𝐜𝐞 𝐨𝐧 𝐨𝐫 𝐨𝐟𝐟 𝐢𝐭 𝐰𝐨𝐧'𝐭 𝐠𝐢𝐯𝐞 𝐚𝐧𝐲 𝐬𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐨𝐟 𝐦𝐲 𝐮𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐬𝐩𝐞𝐚𝐫𝐤𝐞𝐫 𝐰𝐡𝐚𝐭 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧 𝐭𝐨 𝐢𝐭?

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

Damon Cooper さん、ありがとうございました!
統計データ:

過去 24時間: 14

過去 7 日: 135

過去 30 日: 545

今までの合計 58,914