メインコンテンツにスキップ

モデル番号A1311 / Mid 2011 / 2.5 & 2.7 GHz Core i5もしくは2.8 GHz Core i7プロセッサ

422回答 すべてを表示

Crucial M4 added to mid-2011 21.5" iMac, SLOW!

I just completed the install of a 256GB Crucial M4 into my mid-2011 21.5" iMac last night and the drive is very slow.

The boot takes ages, the system is almost unresponsive when it does get to the login screen, and it is wholly unusable. I opened the iMac back up and made sure the SATA cable was plugged in securely at both ends and checked for crimps in the cable as well. I re-cloned my hard drive just to be sure that wasn't the problem and a 100GB clone took over 5 hours. When I cloned it the first time using a USB-SATA cable, it took less than one hour (and booting off the drive using that same adapter cable led to speeds that were still faster than my HDD, leading me to think that the drive is not bad).

Any suggestions?

回答がありました! 回答を表示 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア -1

コメント:

This question was migrated from http://meta.ifixit.com/Answers.

さんによる

コメントを追加

1 件の回答

選択されたソリューション

There are three different SATA cables for this machine according to which brand of hard drive was originally in it. These are the seven lead temperature sensor type. I would try just a cheap standard one to see if your speed picks up but you may get runaway fans with it. You may have to install it as a secondary drive.

Here's the installation in a 2011 MBP which may yield some additional info: http://www.hardmac.com/articles/400/page...

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 4
コメントを追加

回答を追加する

elevine さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 0

今までの合計 1,112