Galaxy S7 Edgeは Samsungの2016年最新モデルGalaxy S7のスクリーンがカーブしたデザインです。2016年2月に発表、同年3月11日に発売されました。モデル番号はSM-G935です。

263の回答 すべて表示

No service after screen replacement?

I work in a repair shop. I just did a screen replacement on the s7 edge. After getting everything back together and turned on, there is a circle with a line through it where the signal bars are supposed to be. I did damage the coax cable and gave tried numerous other cables. I have taken it all apart multiple times and triple checked my work but to no prevail. Any help will be highly appreciated.

回答がありました! View the answer 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 4

コメント:

I have s7 edge .black. i got a purple line on screen. I replaced with new screen less than month the line come back again i tried to fix it by pushing on flat cable ibt i have made it not work anymore.

による

コメントを追加

Free shipping on all orders over $100 or containing a Pro Tech Toolkit!

当社のショップを閲覧する

2回答

選択されたソリューション

Charge port assembly is the answer. Don't really understand why but with the new charge port everything is working as it should

この回答は役に立ちましたか?

スコア 4

コメント:

I just replaced the screen and the charge port assembly on my galaxy s7 edge. I still do not have a signal. Any ideas?

による

Yeah. You damaged some part. Check the wires, and check all of your parts like : buzzer and up antena, you have all screws and all parts ???

による

More than likely the same issue I ran into, make sure the charge port is made for that specific phone model and carrier.

による

i have same problem and i fix it .USA version charging doc not support international version (charging port unit ) N4 and E4 check the correct model after it's work. because charging port unit comes with antenna

による

what version charging port is the US, N4 or E4 because I purchased a generic N4 and I get no signal!

による

表示する 3 他のコメントを

コメントを追加

I changed the battery on my GS7e, and after putting everything together, I no longer have signal. Sometimes it appears one bar 4G, but it doesn’t work. I then replaced the antenna but still it doesn’t work. what can I do?

I checked all the cables. Everything is where it belongs.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

The antenna as in the cables coming from the charging board to the logic board?

Or the mid-frame antennas which are embedded in the black plastic covers that clip together with the wireless charging coil top and bottom?

Might want to check the spring connections for the mid-frame antennas as they are on the top of logic board and on the charging daughter board too.

による

コメントを追加

回答を追加する

Bradley Goode さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 12

過去 7 日: 64

過去 30 日: 268

今までの合計 9,617