メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

The Samsung NaviBot SR8855 is a handy autonomous vacuum by Samsung.

18の回答 すべてを表示

circuit diagram or schematic for accu loading

The Bot Device cannot load his accu.

It does not recognized the contacts of the docking station. It still search and find the docking station well, but search endless the loading contacts.

I'm still good in electronics but do not have any schematics and don't kow any about the firmware/programms of a lot of microcontroller build in.

回答がありました! 回答を表示 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 4

コメント:

Have you checked your charging pins to make sure that you have power on those?

さんによる

コメントを追加

5件の回答

選択されたソリューション

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner. It can cause no charge issue, and other strange behaviours. I had to repair that 2of 2 devices.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 4

コメント:

Very good help. Changing the powerswitch solved the problem ! Thanks

さんによる

Hi, I'm new here. How do I post a question?

My Navibot is apparently dead. Charger green led is on but no sign of life on the cleaner, the display won't turn on. Could it be the powerswitch again?

さんによる

Antonello, use this link https://www.ifixit.com/Answers/Advice to ask a question. give as much information as possible about your device and what it does or does not do. Also let us know what you tried to fix it.

さんによる

As I remember the power switch can cause such issue too. Give it a try.

Note: this is a simple 2 pole on-off switch. You can temporarily remove the switch and connect the appropriate pairs of wires.

Note2: You can repair the switch itself. Dismount it into pieces, clean it, use cleaner contact liqid (like wd-40, but any other you have should be ok) , and mount it.

さんによる

Thanks for help. It helped me

さんによる

1以上のコメントを表示

コメントを追加

tomtom, check the charger first.

Block Image

この回答は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

oldturkey03, I have torn apart my charger and am seeing voltage at the fuse. However, no voltage at the charging pins. What could be causing this?

さんによる

You'd have to check the components after the fuse. Check the caps

さんによる

コメントを追加

I've been struggling aswell. My navibot over a short period declined in battery capacity down to the level where it instantly died once leaving the charger unit. I even went and bought a new expensive battery, only to find out that the charger is charging to low current. I'm still struggling to find the reason. I replaced one of the voltage regulators hoping that would be the problem, but to no avail.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Chech the power switch at the bottom of the vacuum cleaner.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Look for burn traces on the mobo. Failure of the motor driver circuit has similar symptomes. I have qualified my mobo a dead, due to similar reason, which is giving me a chance for playing with arduino as replacement for mobo (as a forever project ; . ) :)

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

tomtom さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 1

過去 7 日: 7

過去 30 日: 32

今までの合計 7,787