メインコンテンツにスキップ

iMac Intel 27インチ EMC 2309 (Late 2009, Core 2 Duo 3.06もしくは3.33 GHz) ID iMac10,1, EMC 2374 (Late 2009, Core i5 2.66 GHzもしくは Core i7 2.8 GHz) ID iMac11,1

448回答 すべてを表示

CCFL bad on left side, boots on Safe Mode but not standard

Trying to save this one for a kid. Even with the CCFL out it is usable. Plulled the HD (it had been upgraded to 2TB), wiped the drive and installed a clean system of El Capitan on a MacPro. The Pro (2008) runs fine using the drive as an external,

Booting iMac from an external enclosure, Machine boots fine in Safe Mode but not standard mode. (I get a multicolored dotted display with a black box. Does anyone know what to pull out of the library to get it not to check the display so it can be used again.

@danj

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

@mayer - What is the HDD make and model?

さんによる

@danj Seagate 3.5" 2000 GB Model ST2000DM001

さんによる

コメントを追加

1 件の回答

最も参考になった回答

I think your facing a SATA I/O issue here the ST2000DM001 is a SATA III (6.0 Gb/s) drive, this system only offers a SATA II (3.0 Gb/s) interface. Depending on which version you will have either a ATI Radeon HD 4670 or Radeon HD 4850 GPU, but when you are running in Safe Mode this series uses the Intel EFI driver in compatibility mode. with is why it works in safe mode.

Try a known SATA II drive to see what it does.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

@danj That was a good idea, so I set up El Capitan on a 3 Gb/s drive but got the same results. Failure to fully boot in full mode but just fine in Safe Mode. I'm thinking it has to do with the video drivers. Any ideas?

さんによる

@mayer - What happens when you reformat and install Yosemite on the drive. I just can't see this as a driver issue. More likely a bad GPU board.

さんによる

コメントを追加

回答を追加する

mayer さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 0

今までの合計 32