メインコンテンツにスキップ

1.5 Core Solo, 1.66 or 1.83 Core Duo, or 1.83 or 2 GHz Core 2 Duo processor

189の回答 すべて表示

Lost Sound After osx 10.5.8 upgrade

I hahe recently upgraded my ram (removed one 512mb ram and added one 2gb ram). Then sounds were good. but after software update my mac lost sound? i tried to reset PRAM but nothing. Can you please help?

----------Update 17/01/10------------------

yesterday my sound card in sys prefs shown as working, after i downloaded Mac OS X Combo update (today) the sound card were not shown even in sys profiler??

回答がありました! View the answer 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

iPhoneのバッテリーキット

Only $29.99

Buy Now

iPhoneのバッテリーキット

Only $29.99

Buy Now

6回答

選択されたソリューション

Hi! I'd reset the PMU (with power off and connected to AC, hold the power button in for about 10 seconds until you hopefully hear a tone). I've seen machines that produced no sound suddenly function again once the PMU was reset.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 3
コメントを追加

Ralph, jacks - dont work, speakers - dont work sound card - fine.but it is nt working. nothing is helping.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

At this point I would suggest you boot into your system disk and open utilities/disk repair. Run disk repair until it reports no trouble found. If that doesn't help you may want to backup your data and do a format and install. From your description I don't believe you have a hardware problem--you have a software problem. Try the disk repair first and lets see where that takes you. Ralph

による

コメントを追加

Check in system preferences that the sound is not muted, might be simple as that.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

Based on the update sounds like you disconnected the sound card when upgrading.

による

コメントを追加

I am having the same problem after upgrading to 10.5.8

on a G4 PowerBook. The sound is a sometimes thing...whether it is sound through my stereo system, my sound stick system or the built-in sound of the computer...it is on again off again situation. Has anybody figured this out yet?

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

Please start a new question. This will improve the odd of getting an answer. Tacking on to a six month old question is not a good idea.

による

コメントを追加

I reinstalled 10.5.8 SEVEN times in order to trouble shoot the G4 Titanium sound problem. I tried every tip listed on the internet with toothpicks, headphone jack, PRAM and PMU. I discovered that 10.5.7 works JUST FINE so rolled back until I can find a solution. The 10.5.8 combo does something with Core Audio that is beyond me but hope someone can help.

THIS IS A SOFTWARE PROBLEM THAT APPLE HAS IGNORED. You don't need to replace your motherboard. Just rollback to 10.5.7 and the problem is no more. But you miss all the software that runs on 10.5.8.

I don't know how or where to report this to Apple. I hope someone helps out with this as it is a big problem for many.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Lost sound to mac os x 10.5.8 as well as my itunes...the latter reading error -200. I can watch videos but cant hear them...I Tried to download new sound driver, but cannot find one that works with this system...Checked my input and output, they appear fine. Can anyone help? Plzz

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

Svens さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 3

今までの合計 4,709