メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

パーツ&ツール

2016年3月に発売されたSamsungの機種です。モデル番号はSM-G930Vです。

332の回答 すべてを表示

s7 compleet dood nadat hij vastliep aan einde van opladen

ik krijg nu na 10 uren proberen nog steeds geen enkele reactie van het toestel. ook niet op de pc, niet draadloos en niet met de usb kabel. hij was keurig aan het opladen en aan het einde rond 90% begon hij niet meer te reageren daarna is hij compleet dood. niks nope nada niets, geen enkel vorm van leven meer in het toestel. wat kan ik nog doen om ook maar 1 knopje of 1 lampje te krijgen, daarna lukt het mijzelf wel.

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

Nintendo Switch Kits

A quick fix to get back in the game

Shop Switch Kits

Nintendo Switch Kits

A quick fix to get back in the game

Shop Switch Kits

1 件の回答

最も参考になった回答

Hoi Michel,

Dat is super vervelend zeg.

Ik wil je graag helpen alleen heb ik nog een aantal vragen. Ik zal het kort houden door er maar een paar te stellen en een paar mogelijke oplossingen te bieden.

Was het toestel zomaar vastgelopen tijdens het laden of was je een reparatie aan het verrichten en na de reparatie begonnen met opladen waardoor die dus is vastgelopen?

mocht je met een reparatie bezig zijn geweest kan het vele verschillende problemen zijn. Mocht je niet met een reparatie bezig zijn geweest zou ik de accu vervangen en niet meteen het toestel weer dichtmaken, wellicht dat het probleem zich ergens anders begeeft.

Ik hoor het wel van je.

Gr,

Samir

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

回答を追加する

Michel Terlouw さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 1

過去 7 日: 2

過去 30 日: 6

今までの合計 99