メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

2017年4月に発売されたSamsungの新しいフラグシップのスマートフォン、Galaxy S8です。

254の回答 すべてを表示

Galaxy S8 - No cellular signal

I replaced the cracked display on my S8 and re-assembled it. Everything works great except that I can't get a cell signal. I just the “no” symbol (circle with a slash through it) where I should get the signal strength bars. I’ve tried adjusting the various cellular network settings without success, but even without that, I’m pretty sure it’s a hardware problem.


Any ideas on how to fix it?

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 8

コメント:

I also have this issue. The repair went as smoothly as a repair could yet, when I put the SIM card in I receive the no signal symbol, as well. This is the second one I've had do this but the first one was simply a bad connection. Has anyone ever determined if maybe a microsolder breaks on or near the connector on the motherboard that may just not be a visible issue?After all, it does take some pressure to connect those wires.

さんによる

Its 2020 and still no traces of any solution to this problem. Anyone?? I am, unfortunately having the same issue!

Mine just happened out of nowhere. Just randomly got a no network service. Tried another sim, worked for a day went back to no network connection. *sigh

さんによる

Same. 2020 and my s8 has been sitting on shelf for 6 months now because theres been no answer still ;(

さんによる

@Rob C time to revive this question then. Give us the details about your case and let us know what is going on with it.

さんによる

Swapped the screen assembly and reassembled and I get no signal whatsoever. No service. No visible damage. Replaced the cables and charger port but still no signal.

さんによる

3件以上のコメントを表示

コメントを追加

14件の回答

最も参考になった回答

Perhaps you may have forgotten to plug the antenna cables back in from the charging port to the logic board?

Also if some antenna contacts are broken on the logic board that connect to the plastic antennas that go over the logic board and are usually held down by screws that can be your issue too.

Refer to step 21 of this guide:

Samsung Galaxy S8 のI/Oドーターボードの交換

この回答は役に立ちましたか?

スコア 4

コメント:

I've checked and rechecked the antenna leads so it's not that.

Can you elaborate on the second point? Are you referring to the board held down by the screws in step 14 (above)? Because removing that was about as far as I got in the tear down. I didn't need to go further to replace the display.

さんによる

Yes, step 14 the black plastic cover shroud that covers the charging port and has the loudspeaker integrated on it has the antennas for 3G / 4G (Cellular Signal)

さんによる

Where are they exactly? There is a ribbon cable on the shorter segment but I thought that was for the speaker. I'm not trying to be obtuse but I want to ensure that I replace the correct part and not inadvertently break it again.

さんによる

I have provided an edited image of the antenna contact locations on the charging port dock assembly:

http://prntscr.com/kqec64

さんによる

Here is another one for the loudspeaker assembly which integrates the antenna with it:

http://prntscr.com/kqedlg

さんによる

11件以上のコメントを表示

コメントを追加

I solved this problem on my S8 Plus.

After changing the screen the network was no longer working, then I tried to press the lower part of the phone (near the home button) and the 4g network started working, I disassembled the phone, on the second board(the smaller one) there are some pins, which touch the plastic shell, with tweezers I lifted them ( a little bit ?) to make better electrical contact, I cleaned them with acetone and a piece of paper.  then I reassembled the phone and it is now working perfectly! These pins touch some metal pieces in the plastic shell, to boost the antenna signal i tink.

Block Image

この回答は役に立ちましたか?

スコア 3

コメント:

The cheap replacement screen frames don't have the gold contact pads fitted to the frame base. About 11 of them. Compare an original with a cheap replacement. Where the gold contact pads should be are covered with plastic. Clean the plastic off revealing metal pad underneath. This improved reception.

さんによる

コメントを追加

defective charge port if the cables are fully connection try a new charge port also reconnect the antenna connections just in case

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

Didn't work any better with new cables and a new charge port.

さんによる

コメントを追加

I have tried all the solutions did not work for me

Then I took the phone apart and looked In side

on further investigation I found a loose flex cable on the mother board where the main antenna connects by the charging port on the left

This Straight away fixed my gps location problem.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

Do you have any more info what that cable was to or where it is? Do you have a picture?

さんによる

コメントを追加

I think the obvious thing is to disassemble the device and put back together methodically ensuring that all connectors and antennas are replaced properly and that the antennas are connect to the correct points on the board and not swapped over.

Factory reset the device, update the software and test again.

If none of that works I would assume that there is some damage to the bottom board and would swap that out. Once swapped out I would software the device again and then test.

If all of that fails it really needs to go to a professional who may diagnose a PCB fault.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

I got a similar problem I swapped everything including the connection cable, speaker and the USB c port and I still can only get edge connection after a screen swap

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

Did you mean you had to swap the screen to get a connection?

さんによる

Basically I swapped the motherboard from the broken screen to a new one only to notice I only get 2G edge connection now i cant get down to the issue already replaced daughter board the antenna cable an the speaker still only getting edge it wont find 3G or 4G networks n my wifi signal is weak too now

さんによる

コメントを追加

There's one solution that worked for me. I just changed the Sub PBA (charge port) and it worked.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Make sure you connected the antennas in their according places. There could be the possibility of a damaged charge port. Make sure you replace it with the correct version that corresponds to your device as there are a couple different variants. Look up the model number either on the back or in the settings and find the charge port that is compatible with that model. Good luck!

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

The problem is the charging port. First go in settings and check if imei number is showing. If it dosen’t then reconnect the charging port then the signal and imei would return

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Perhaps these two cents may help you all. I too had this issue with my Samsung Note 8. I made sure my connections were solid and it still didn’t work. Gratefully, my old charging port worked outside of the actual usb port itself. I compared the new one versus the old one and my old one would connect to the network and the new one wouldn’t. That’s when I checked the model numbers. My device is the N950U model (for the US) and the new charging port I was trying to put in was the N950F model (for Europe and Australia). Oops! Verify that first and see if that may be the conflict. Hope this helps!

UPDATE: Received the replacement N950U charging port and the data reception is flawless.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Signal problem

Repairing

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

Same problem. Happened all of a sudden. Cant even make emergency calls. I checked the coaxial cables and the metal contact points that contact the physical antenna (plastic part). Everything seems normal. IMEI is showing normally. Dont know what to do.

さんによる

コメントを追加

It appears my cheap, replacement, S8 plus screen/frame is missing the gold underside, aerial contact pads (6 of them) plus a silver contact pad . I'm sure this is why very poor signal. Don't know how to remove from old frame. Compare your original frame with replacement frame.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Guys, lemme tell u a bit my case, I bought a used G950F (Global single SIM version) here in Colombia, noticed it hardly grabbed any network, almost never showed 4G and even if it did show on top, or H or 3G, data was miserable, pretty much didn’t work, would BARELY send a message, like 5 mins after you “sent” it, ofc wouldn’t load a full website/video/etc. I disassembled and noticed that, you know this phone has two boards, the main and the bottom/charging board (also controls speaker, lower mic and I guess something related to signal) anyway, in the flex cable I noticed it said G950U (USA Unlocked version), so in short, I guess probably the charging port died or smth and they put a 950U charging board with a 950F mainboard, seems they’re not compatible. Found a 950F charging board, my signal is KINDA back, like, it WORKS at least, sometimes, like ofc in open street 4G is fine, youtube etc, but it still drops from 4G to H or 3G all the time, altough it WORKS in those networks now (before it showed the icon but no real service), I’m digging why it’s now MUCH BETTER but far from my last S7 which was pretty much permanent 4G full signal full speed anywhere. Will post updates

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

If you are connected to a wifi network, you are using the wifi. Are you stating that your cellular data only works when it's enabled but not connected to a wifi network? Do you see the 4GLTE icon at the top of your screen? Check Settings>Wirleless&networks and ensure the state of the cellular network is enabled. If it is and the cellular data is not working you can try to reset the network information by opening up your dialer and entering ##72786# and tapping yes. This will take you thru the activation steps once more and you should have your cellular data working once more.


この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

Gary Dale さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 8

過去 7 日: 69

過去 30 日: 326

今までの合計 13,230