メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

パーツ&ツール

Model A1418 / Late 2013 / 2.7 & 2.9 GHz Core i5 or 3.1 GHz Core i7 プロセッサ

152の回答 すべてを表示

Power on led#1 & led#2 no led#3

I bought an imac 21.5 2013 on the hopes I could fix it. Have led#1 & led#2 but no led#3. Was wondering of anyone else has already been down ths path before I decide to replace the lodgic board.

回答がありました! View the answer 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

1 件の回答

選択されたソリューション

LED 1 + LED 2 + LED 3 = Power is available, the system is turned on, and the GPU was found.

If the third LED is not visible after the system is turned on:

Verify whether the boot chime is present and fans are running when turned on (reset the SMC and PRAM and verify backup battery voltage for proper startup).

If the POST boot chime is not heard, go to the No Startup symptom flow.

If the POST boot chime is heard, go to the No Video symptom flow.

So, now we need to know if you get the Post chime. You also want to make sure you check your board for any oviously damaged components etc.

Here are the trouble shooting guidelines which will work for your computer No_Power-Diagnostic.pdf

この回答は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

Hello @oldturkey03

I have removed the board and checked for signs of faulty components and does not show any. Reinstalled the RAM and pulled the battery, reassembled, same problem.

LED #1, LED #2, no LED #3 then full fan.

Thank you for your reply.

さんによる

コメントを追加

回答を追加する

travis さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 1

過去 30 日: 9

今までの合計 235