メインコンテンツにスキップ

Samsung Galaxy Noteシリーズの第三世代ファブレットです。2013年9月25日に発売されました。モデル番号はN9005です。

285回答 すべてを表示

Is mijn scherm of iets anders gaar?

Telefoon is meermaals gevallen maar nooit problemen mee gehad. Totdat deze een keer uit de beschermhoes was en nog eens viel. Sindsdien als ik op een bepaalde plaats druk op het scherm gaat deze ineens uit terwijl de telefoon verder aan blijft. Het touch-gebeuren blijft ook gewoon werken. Na opnieuw aanzetten werkt deze weer totdat ik weer verkeerd druk.

Heb zojuist nog gecontroleerd of de kabels goed zaten ingeplugged maar ben nog niet onder het moederbord zelf geweest.

Waterschade heeft de telefoon nooit geleden. En verder werkt de telefoon gewoon goed.

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

2件の回答

Hey Robert,

Waarschijnlijk zit het probleem in de sensoren van je scherm. Het kan zijn dat wanneer je telefoon viel, er bepaalde plekken van de touchscreen aangetast werden en daardoor kan het zijn dat je telefoon niet reageert wanneer je op bepaalde plekken van het scherm tikt. Ik raad het je aan om een nieuwe scherm te halen en in je telefoon te zetten. Dit zou moeten helpen om de touch weer aan de praat te krijgen.

Succes!

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Inderdaad je geeft hetzelf al aan eigenlijk. Waarschijnlijk is er een kabel of beschadiging die ergens kortsluiting maakt.

check alle connectoren en telefoon op beschadiging en. Vooral batterij en scherm. Het kan ook zijn dat er een soldeer pad is beschadigt en los zit waar je ongeveer drukt als deze opnieuw opstart.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

Robert さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 0

今までの合計 52