メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

The Aspire 7741Z is a notebook by Acer with a 17.3" HD widescreen LED-backlit display.

18回答 すべてを表示

power werkt geen startup

ik heb een acer laptop ik klik op de power knop en enkel de power led brand en de fan draait en zwart scherm weet iemand soms wat het probleem is ?

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

het eerst mb heeft een kortsluiting gegeven en is dus defect en heb een andere mb gekocht en krijg dit probleem power brand zwart scherm en fan draait, en start niet op

さんによる

コメントを追加

4件の回答

Al eens de batterij ontkoppeld en terug geplaatst?

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

Ja heb ik al gedaan maar werkt niet enkel fan draait en power led brand

さんによる

コメントを追加

Hey Tim,

Het kan zijn dat er een slechte verbinding is met de kabels die van je computer naar je scherm zijn. Je kan proberen om de plastic randje van je computer te halen en te proberen om te kijken of alles wel goed vast zit. Dit zou moeten helpen, zo niet dan zit er een probleem in je LED scherm.

Veel Succes!

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Probeer eens een andere monitor erop te plaatsen. En even je interne geheugen uit de sleuven halen en opnieuw erin te zetten.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Ik kreeg de vraag een aspire 7551 na te kijken met hetzelfde euvel. Alleen power led deed het, fan draaide ook en wellicht hdd maar kreeg geen bootlogo of biosopties. Heb de cmos batterij losgetrokken en weer terug maar hielp niet. Toen deze vervangen voor een nieuwe en hoppa!!! Booten als een malle. Accu deed het ook niet maar na W7 te vervangen voor de laatste W10 build begon ook die weer op te laden en is nu bruikbaar. Hoop dat je er wat mee kan.

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

Tim Mees さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 3

過去 30 日: 11

今までの合計 261