メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

2014年9月19日に発売されたこの4.7インチ画面のiPhoneは、iPhone 6 Plusの小型バージョンモデルです。モデル番号はA1549、A1586、A1589で識別できます。

5191回答 すべてを表示

"No Service" na vervangen scherm iPhone 6

Hallo iedereen

Ik heb een probleem met een iPhone waarvan onlangs het scherm vervangen is.

Een paar maanden geleden is mijn witte iPhone 6 gevallen, mijn scherm was gebarsten en ik kreeg de melding "No Service" of "Searching" naar de carrier.

Na het plaatsen van een nieuw scherm en het resetten van de netwerkinstellingen had ik terug bereik en kon ik mijn iPhone gebruiken zoals normaal. Na een 2tal dagen kreeg ik opnieuw de "No Service" of "Searching" terwijl er niets met de telefoon gebeurd was. Na wat onderzoeken ontdekte ik dat als het scherm los was van de iPhone (wel nog aangesloten was met de kabels) dat ik wel terug verbinding had met de carrier. Ik besloot om de iPhone volledig los te koppelen van zijn batterij en toen werkte alles weer (even). Nu sta ik terug bij af met hetzelfde probleem, opnieuw "No Service". Ik merkte ook dat tijdens het opstarten van de iPhone met de oplader er ook "No Service" was.

Iemand een idee wat dit kan zijn? Een hardware probleem of eerder software?

Alvast bedankt.

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

1 件の回答

最も参考になった回答

Hey Jurgen,

Ik zou proberen om je telefoon open te doen en kijken of alle kabels wel goed zijn vastgebonden. Dit kan vaak een oorzaak van de probleem zijn. Als dit niet werkt zou het goed zijn als je even kijkt of er misschien geen kleine barstjes zijn in je antenne. Als dit wel het geval is dan kan je doen wat hier beneden word beschreven.

Antenne Kabel

Als je geen goede signaal krijg voor je Wi-Fi kan er iets mis zijn met je 'Antenne Flex Kabel' hierdoor word je vervoer van informatie naar de moederbord verstoort. Als je er een solutie voor nodig hebt kan je die vinden door hier te klikken.

Antenne

Als je merkt dat het eens soort van heen en weer signaal is kan het ook je Antenne zelf zijn. Om deze te repareren moet je een nieuwe antenne kopen. Klik hier om te zien hoe je het moet repareren.

Hulpvolle Links

1. iPhone 6のアンテナフレックスケーブルの交換

2. iPhone 6 Wi-Fi アンテナ交換

Veel Succes,

- Daniel

iPhone 6 Wi-Fi アンテナの画像

ガイド

iPhone 6 Wi-Fi アンテナ交換

難易度:

普通

30 minutes

iPhone 6 アンテナフレックスケーブルの画像

ガイド

iPhone 6のアンテナフレックスケーブルの交換

難易度:

普通

1 - 2 hours

このアンサーは役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

Nice, ik denk dat dat inderdaad het probleem is. Als dat niet wertk dan denk ik dat er een proffesional naar moet kijken!

さんによる

Dankjewel Bernardo!

さんによる

コメントを追加

回答を追加する

Jurgen Douterlungne さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 0

過去 7 日: 0

過去 30 日: 1

今までの合計 136