メインコンテンツにスキップ

The Kenmore Elite HE3 is a washing machine by Kenmore.

644の回答 すべて表示

Can only use delicate cycle

No other functions work. Lights do not come on. Works fine with delicate only.

回答がありました! View the answer 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

+ Glad it worked for you and you didn't have to use one of your machine guns on it ;-)

による

コメントを追加

MacBook Battery 修理キット

最低価格 $69.99

Buy Now

MacBook Battery 修理キット

最低価格 $69.99

Buy Now

6回答

選択されたソリューション

Hi, we took the top cover off. There are 3 screws in back of top, real easy. Inside was a ribbon cable that plugged into a device in the back as well as other connectors. We unplugged and reconnected them and it worked. We think they either come loose because of vibration or just need to be reseated once in awhile but everything worked after that. Simple. Hope this helps.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 3

コメント:

Hello,

My HE3 was have a problem with the cycle selection. If you wanted heavy duty wash you had to press normal first then heavy duty. Then you could not change temperture or other selections. Pushed in on all the connectors as Ted suggested and that has worked so far. Thanks.

による

Tried this and it worked. 5 min fix!

による

I did the fix Ted suggested and I have not had the problem recur for 3 weeks. I am getting more and more confident that this worked (!) Thanks! This issue was driving me crazy.

による

I don't have a solution but am desperate for one. I have the same problem but it is intermittent. I might go several weeks with no problems and then "delicate only". This happens *a lot* though. I'd say 20-30% of the time for the past > 6 months. Very frustrating.

I've tried unplugging for 30 plus mins but that does not seem to have an impact.

による

I'd do the fix Ted did.

による

表示する 2 他のコメントを

コメントを追加

Selector switch

If your washer has a selector switch on the control panel, make sure the button for your selection is pressed all the way in, or set properly.

Drive motor

Many washing machines have multiple-speed drive motors. Though it's uncommon, the drive motor may work fine on one speed but not on another. If the drive motor has failed on one speed, you need to replace the entire motor.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

That may be good general advice but it does not apply to this washer.

This washer has a continuously variable speed motor that is controlled electronically. And all the front panel controls are momentary contact pushbuttons that set state in the computer controller. There are no "press-and-stay-pressed" buttons, toggle switches, or rotary selectors.

による

Sounds like you have a lot more experience with this machine than I do. Please feel free to offer a solution. We have all the critics we need. Besides the problem was solved a couple of days ago by the poster.

による

コメントを追加

Thanks so much for the great help! The Ted fix led me in the right direction. My machine was doing exactly as described. I took the lid off and checked the ribbon cable. It was attached in the back properly already. I followed it to where it connected to FRONT. It went into a small rabbit hole so I poked around in it with my finger. I tried to take the front cover off (worried the whole time that I was going to damage it...) after a few unsuccessful attempts I just pushed it back into place, plugged it in and voila, all of the buttons worked.

So if anyone is trying the Ted fix and is unsuccessful try this before you screw the lid back on.

Thank you again!

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

The Ted fix worked for me as well.

For me, the symptoms are:

1. when I select "normal" cycle, it will switch to "heavy"

2. when I select "ultra handwash" cycle, it will switch to "whites"

For me, the key things are:

  1. unplug the power first
  2. It is the "grey" ribbon that connects from the front of the washer to the left side of the circuit board in the back of the washer.
  3. Gently unclip the ribbon from the left side and re-attach it.
  4. I also try "Lisa" poke in the front hole where the ribbon goes into.

After the reattachment of the ribbon, I can select all wash cycles.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

I'm having the exact same problem. I thought it was the circuit board so I tried to locate one. Apparently they are no longer available. Will try re-seating the ribbon cables tomorrow, if no luck there is a company that repairs circuit boards which I intended to use. Glad to find these posts as I will have the cover off anyway and it's an expensive pair of machines! I also thought the front panel could be at fault since the matching dryer had a problem years ago and will try to test it if possible. Sears offered me an extended 2 year warranty since it was not very old for $185. I tested and knew it wasn't the one of the 2 heat sensors which burn out like a fuse if overheated. They replaced the front panel/circuit board. Not sure if they replaced anything else inside.

による

コメントを追加

I also have this problem however my ccu went bad with the dr fault and f11 fault so bought another ccu and I'm getting only the delicate mode the red fix won't work anything else?

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0

コメント:

When the washing machine CCU has been replaced, the memory must be cleared. To clear the memory of the newly installed control board, press the pause/cancel button TWICE, immediately after plugging in the washer to the electrical outlet.

This will prevent the washer from starting in the pump cycle. Care must be taken that the drain hose is secured as some water may be pumped out immediately when the power cord is plugged into the outlet after replacing the part.

による

what if you fail to do this? do i need to unplug all connectors and do the pause cancel button "trick"?

による

I have a 15 - 20 yr old washer doing the same. It only spins on delicate and is leaking but I think my roommate screwed it up and/or his friend the repair man trying to get $ out if me I don't have.

による

コメントを追加

This solution works for me like a charm! Thank you, Mr. Nugent. Rock on, man!

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

ted nugent さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 19

過去 7 日: 72

過去 30 日: 431

今までの合計 19,037