メインコンテンツにスキップ

Fix Your Stuff

Right to Repair

Parts & Tools

Repair and disassembly guides for Netgear routers.

29の回答 すべてを表示

What's going on with my Netgear WNDR3300 router?

Ok I have a fully updated Netgear Router WNDR3300.

My problem started last night when for no reason it stopped working.

So since I have a very good understanding of tech I tried to fix it with no results.

When I attempt to login to the router wirelessly via:192.168.1.2 I get text that says "IT WORKS!" and nothing else.

When I plug the router in via Ethernet and try to login I get the same page. The problem with ethernet is that the computer will not recognize the router is connected PC & Mac.

I tried to hard reset it by holding down the "reset button" for 10 seconds and also 30 seconds and 1 minute.

I also unplugged it and plugged it back in.

I am quite positive this is the result of malicious software so if anyone has any ideas on what to do I would appreciate it.

I have not been able to find any info on this on google or any forums I have been on.

-Varsity

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

Are you able to open a virtual terminal session on a pc over a console cable?

さんによる

I have had no response from the router via terminal at this time. It may be bricked. I'm going to try to hard flash it with dd-wrt firmware tonight. Thanks,

-Varsity

さんによる

コメントを追加

7件の回答

最も参考になった回答

Please forgive me if I've overlooked something but let's start a little further back.

Please attempt to access the router's admin page by entering this into your browser:

'''http://www.routerlogin.net'''

If you've successfully reset your router then this should work (as long as you haven't configured your PC/Mac to use alternate DNS servers) and the username and password should have also been reset to admin / password for username / password respectively.

I have some questions:

1. Why are you trying to use 192.168.1.2 ? If you've reset the router then the IP should actually be 192.168.1.1

2. Please check to see that you're getting an IP address from the router. (In Windows: START > Run... > (type) cmd [press enter] (command shell opens) type ipconfig [enter]

Hope this helps in some way!

Edit to cite source on information used:

http://kb.netgear.com/app/answers/detail...

この回答は役に立ちましたか?

スコア 2

コメント:

Good Info.

さんによる

コメントを追加

Try connecting to just the Mac. If it works, you've narrowed it down to the PC. Now try it with just the PC. If it fails reinstall the software and set it up again. If that fails get out the virus removal software and clean it up then start over.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1

コメント:

+

さんによる

I posted above that I did try both a Mac and a PC. Since the problem is the same for both I have come to the conclusion that it is not any of my machines. The problem is the router that remains unrecognized and in my opinion at this point "bricked". With no response from the router via wifi or ethernet I feel I have run out of options. I will keep everyone updated until I inevitably get it working again. I must respectfully downrank your comment since your response was already part of my question. Thanks for the help though.

-Varsity

さんによる

I've reread your question three times now and could not see where you had connected them one at at time. So I respectfully reciprocate the downtick.

さんによる

That doesn't help anything. Why would you post that?

さんによる

Your post was unclear, I was trying to help you and you downticked me for it. I won't attempt to help you again.

さんによる

2件以上のコメントを表示

コメントを追加

this type of problem can be fixed easeley. first reset the router and than setup the network configuration , make a password and a SSID and save the settings .

make sure you restart all divices before you use it . hope this fix your issue . thanks

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

Let’s check the ethernet cable first. be sure, you are using a working cable. if you find it faulty. just replace it quickly. for more details, you may visit: how to fix netgear router blinking orange.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

while fixing this issue with netgear router you might want to reset the router and setup it . just connect the netgear router with mode and open the setup page . for all other steps visit this post i found http://fixingblog.com/fix-netgear-router... see if this gets your issue fixed . it did work for me thanks

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Try to change the ether net port and login again. let's why if it is working fine or not. for more information you may visit : why is my netgear router blinking orange

この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

Might be the router IP that you are using to login router is incorrect. You may find the correct default gateway of your router using command prompt. Type ipconfig in the window and get the default gateway address. Use that IP to login your router. You will see a screen asking for your username and password. Hope, this helps in some way! Do let me know if it doesn't


この回答は役に立ちましたか?

スコア 0
コメントを追加

回答を追加する

varsityanchor さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 1

過去 7 日: 3

過去 30 日: 5

今までの合計 6,539