A budget ultrabook by Fujitsu, released in August of 2012.

7の回答 すべて表示

Lost all power. No lights on laptop when plugged in,

It is not the charger for definite. What can I try?

この質問に回答する 同じ問題があります

この質問は役に立ちましたか?

スコア 4
コメントを追加

Free shipping on all orders over $100 or containing a Pro Tech Toolkit!

当社のショップを閲覧する

2回答

最も参考になった回答

Motherboard may have been short circuited. As a result, No light or No sound of turning on the System.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

Hi,

Had the same problem with my AMILO XI 3650. Seems to be a very common issue as i found in the net.

Its the the receptacle for the charger plug that gives a bad or no contact. Since i could not open the laptop (some hidden screws ??), i just removed only the cover that gives access to the fan and DRAM slots.

If you remove the fan (very easy - only 2 screws) you can see this receptacle behind.

The problem is the center connector (i.e. + pole) which is neither welded or soldered to its base platen but only pressed in. So, after - in my case - some years of use this connection gets loose due to mechanical stress ( you pull on the cable of your charger now and then) and the consequence is a bad contact.

The plastic of my charger plug literally melted because of this

bad contact with its high ohmic resistance. After a while, my laptop was completely dead - as yours.

Since you cant reach this receptacle with a solder iron by just removing the fan, i drilled a hole of about 10mm in diameter just above the receptacle and soldered this rotten connection.

Everthing is working fine since more than 6 months now !!

P.S.:

Its also a good idea to replace the plug of the charger and clean the contacts of the receptacle carefully - eventually with some sandpaper.

Hope i could help you - good luck.

この回答は役に立ちましたか?

スコア 1
コメントを追加

回答を追加する

Watty さん、ありがとうございました!
統計データを表示:

過去 24時間: 5

過去 7 日: 11

過去 30 日: 44

今までの合計 1,499