メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Faisal Gondal ,

タイトル:

Mac fan starts and stops one diagnostics light

テキスト:

Hi
-I repogrammed the bios chip to remove efi password off the logic board. Now it won't power up.
+My iMac 2013 will not boot up. The fan starts immediately after being plugged in (power button not pressed) then stops a couple of seconds later, power diagnostics led 1 is on, 2 comes on for a brief moment then goes off. This pattern goes on in a loop every few seconds. Pressing power button has no effect.
-When power button pressed, the fan starts then stops a couple of seconds later, power diagnostics led 1 is on, 2 comes on for a brief moment then goes off.
+I did dismantle the iMac to reprogram the bios chip before this happened. I'm sure i connected everything back up. Have I messed up a connector or cable that could cause this behaviour?
-Have I messed up the chip? Or is there something else that could be causing this? I didn't remove it, I used a clip and eeprom programmer to read, backup, edit and reload the bin file. Everything looked ok and verified before I switched it back on.
+Your help is appreciated.
+
+Thanks

デバイス:

iMac Intel 21.5" EMC 2638

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Faisal Gondal ,

タイトル:

Mac fan starts and stops one diagnostics light

テキスト:

Hi

I repogrammed the bios chip to remove efi password off the logic board. Now it won't power up.

When power button pressed, the fan starts then stops a couple of seconds later, power diagnostics led 1 is on, 2 comes on for a brief moment then goes off.

Have I messed up the chip? Or is there something else that could be causing this? I didn't remove it, I used a clip and eeprom programmer to read, backup, edit and reload the bin file. Everything looked ok and verified before I switched it back on.

デバイス:

iMac Intel 21.5" EMC 2638

ステータス:

open