メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Renaud Champagne ,

タイトル:

iPhone won't start when Touch ID is connected

テキスト:

I’ve got a lot of iPhone to repair and some phone came without  a screen so the previous owner put with it the Touch ID along side the phones. I manage to paired most of them with their motherboard  but there is one phone and one Touch ID  (that a I am mostly sure they are a matching set) that when I plug it in the phone the phone just won’t start and I try everything (recovery mode, plug in a Mac, plug in the wall and nothing would power it). Also when I put an other Touch ID sensor in the phone it boot normally (with the warning that Touch ID can’t be enable) and I also check the Touch ID sensor in an other phone and it power on normally. So I don’t know what to do to make this work with the phone. I even try plugging the Touch ID sensor when the phone was running (yeah I know that not a thing to do but I did it) and immediately when I plug it in the phone shut down. Any ideas why ?

EDIT:

I tried what would recommend me and it did nothing, but let me be more precise about the situation

I have 2 phone. Phone 1 (P1) who have the problem with Touch ID and phone 2 (P2) witch is a perfectly working phone. For both phone I use the p2 screen assembly.

when I plugged the Touch ID presumably match to p1 the phone don’t boot at all. When I plug the Touch ID of p1 in p2 it work (with the touch id warning ) then if I plug the Touch ID of p2 in p1 it also work (still with the warning) so it’s like both work independently but the phone don’t boot when they are together.

デバイス:

iPhone 6

ステータス:

open

アンサーフォーラムの回答が承認:

+673180

編集者: Renaud Champagne ,

タイトル:

iPhone won't start when Touch ID is connected

テキスト:

I’ve got a lot of iPhone to repair and some phone came without a screen so the previous owner put with it the Touch ID along side the phones. I manage to paired most of them with their motherboard but there is one phone and one Touch ID (that a I am mostly sure they are a matching set) that when I plug it in the phone the phone just won’t start and I try everything (recovery mode, plug in a Mac, plug in the wall and nothing would power it). Also when I put an other Touch ID sensor in the phone it boot normally (with the warning that Touch ID can’t be enable) and I also check the Touch ID sensor in an other phone and it power on normally. So I don’t know what to do to make this work with the phone. I even try plugging the Touch ID sensor when the phone was running (yeah I know that not a thing to do but I did it) and immediately when I plug it in the phone shut down. Any ideas why ?
+
+EDIT:
+
+I tried what would recommend me and it did nothing, but let me be more precise about the situation
+
+I have 2 phone. Phone 1 (P1) who have the problem with Touch ID and phone 2 (P2) witch is a perfectly working phone. For both phone I use the p2 screen assembly.
+
+when I plugged the Touch ID presumably match to p1 the phone don’t boot at all. When I plug the Touch ID of p1 in p2 it work (with the touch id warning ) then if I plug the Touch ID of p2 in p1 it also work (still with the warning) so it’s like both work independently but the phone don’t boot when they are together.

デバイス:

iPhone 6

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Renaud Champagne ,

タイトル:

iPhone won't start when Touch ID is connected

テキスト:

I’ve got a lot of iPhone to repair and some phone came without  a screen so the previous owner put with it the Touch ID along side the phones. I manage to paired most of them with their motherboard  but there is one phone and one Touch ID  (that a I am mostly sure they are a matching set) that when I plug it in the phone the phone just won’t start and I try everything (recovery mode, plug in a Mac, plug in the wall and nothing would power it). Also when I put an other Touch ID sensor in the phone it boot normally (with the warning that Touch ID can’t be enable) and I also check the Touch ID sensor in an other phone and it power on normally. So I don’t know what to do to make this work with the phone. I even try plugging the Touch ID sensor when the phone was running (yeah I know that not a thing to do but I did it) and immediately when I plug it in the phone shut down. Any ideas why ?

デバイス:

iPhone 6

ステータス:

open