メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

パーツ&ツール

ヘルプ

現在のバージョン作成者: Dan ,

テキスト:

Can you post a picture so we can see what you encountered. I'm not sure you encountered the flexGate issue here. [guide|21499]
 
It sounds like you might have a bad display assembly with the displays data lines. FlexGate only effects the power lines of the backlight which sits at the bottom edge of the display. Here’s a picture showing the effect:
 
[image|1844193]
 
Each light burst you see alonealong the bottom is a working LED group and the gaps between is a group with is not getting power.
Each light burst you see alonealong the bottom is a working LED group and the gaps between is a group with is not getting power.
 
What I think you are describing is the screen washes out so the whole screen goes white (sometimes is only a side (left or right or top or bottom).
 
Here’s a good view of the connections to the T-CON board from the display. Here one of the Purple cables is not properly attached to the T-CON board and/or one of the ribbon cables is damaged.
 
[image|1844196]

ステータス:

open

編集者: Dan ,

テキスト:

Can you post a picture so we can see what you encountered. I'm not sure you encountered the fluxgateflexGate issue here. [guide|21499]
Can you post a picture so we can see what you encountered. I'm not sure you encountered the fluxgateflexGate issue here. [guide|21499]
 
It sounds like you might have a bad display assembly with the displays data lines. FlexGate only effects the power lines of the backlight which sits at the bottom edge of the display. Here’s a picture showing the effect:
 
[image|1844193]
 
Each light burst you see alone the bottom is a working LED group and the gaps between is a group with is not getting power.
 
What I think you are describing is the screen washes out so the whole screen goes white (sometimes is only a side (left or right or top or bottom).
 
Here’s a good view of the connections to the T-CON board from the display. Here one of the Purple cables is not properly attached to the T-CON board and/or one of the ribbon cables is damaged.
 
[image|1844196]

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Dan ,

テキスト:

Can you post a picture so we can see what you encountered. I'm not sure you encountered the fluxgate issue here. [guide|21499]

It sounds like you might have a bad display assembly with the displays data lines. FlexGate only effects the power lines of the backlight which sits at the bottom edge of the display. Here’s a picture showing the effect:

[image|1844193]

Each light burst you see alone the bottom is a working LED group and the gaps between is a group with is not getting power.

What I think you are describing is the screen washes out so the whole screen goes white (sometimes is only a side (left or right or top or bottom).

ステータス:

open