メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

オリジナル投稿者: Alex Robinson ,

タイトル:

Flashing Amber Light, Unable to Reset

テキスト:

My network has always used Airports and I haven’t seen an issue this bad yet. My Network is set up like this: Modem—>Airport Extreme—>Airport Extreme—>Airport Extreme.

They are all physically wired together after I ran CAT cable through the attic and down the walls. The middle unit in the chain started flashing amber the other day. I figured it was simply an update. I checked Airport utility on my Mac, nothing. So I ignored it.

Because my room is at the end of the chain, near the 3rd Airport, I started to notice pretty bad download speeds. I attempted to reset the 2nd, problematic Airport, to factory defaults. However, the reset button doesn’t seem to work at all. Though, I hear and feel a click when attempting to reset. After I was out of ideas, I returned it to its usual spot, and now the entire chain of Airports are all out of wack and won’t reorder as they usually do. I understand I can just reset all of them to defaults but I can’t reset this problematic one…

I went to best buy to get a USB3.0 to Ethernet to try and connect the Airport to my Macbook and reset it that way, but I see nothing when connected on the Wi-Fi/Network menu or in Airport utility.

When it powers on, I get: solid green, solid amber, flashing amber. And I cannot get any other light sequence.

Suggestions? Is it worth opening up and trying anything inside? I also think maybe lighting might be to blame, as this Airport is not on a surge protector and here in Orlando we’ve had a barrage of terrible thunderstorms.

デバイス:

AirPort Extreme A1521

ステータス:

open