メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: fscudder ,

タイトル:

networks must be manually joined

テキスト:

Since upgrading my 2012 unibody MBP to Mojave, network preferences will not save or automatically join networks. Whenever the computer is restarted or wakes up my wifi network must be manually joined. I have 2 networks which use different routers but the behavior is the same for both. I did not have this problem before upgrading to Mojave. I have tried creating a new wifi network but the problem persists. Any ideas on how to fix this? Thanks.

デバイス:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

ステータス:

open

承認済み回答:

569252

編集者: fscudder ,

タイトル:

networks must be manually joined

テキスト:

Since upgrading my 2012 unibody MBP to Mojave, network preferences will not save or automatically join networks. Whenever the computer is restarted or wakes up my wifi network must be manually joined. I have 2 networks which use different routers but the behavior is the same for both. I did not have this problem before upgrading to Mojave. I have tried creating a new wifi network but the problem persists. Any ideas on how to fix this? Thanks.

デバイス:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

ステータス:

open

承認済み回答:

569252

編集者: fscudder ,

タイトル:

networks must be manually joined

テキスト:

Since upgrading my 2012 unibody MBP to Mojave, network preferences will not save or automatically join networks. Whenever the computer is restarted or wakes up my wifi network must be manually joined. I have 2 networks which use different routers but the behavior is the same for both. I did not have this problem before upgrading to Mojave. I have tried creating a new wifi network but the problem persists. Any ideas on how to fix this? Thanks.

デバイス:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

ステータス:

open

承認済み回答:

569252

オリジナル投稿者: fscudder ,

タイトル:

networks must be manually joined

テキスト:

Since upgrading my 2012 unibody MBP to Mojave, network preferences will not save or automatically join networks. Whenever the computer is restarted or wakes up my wifi network must be manually joined. I have 2 networks which use different routers but the behavior is the same for both. I did not have this problem before upgrading to Mojave. I have tried creating a new wifi network but the problem persists. Any ideas on how to fix this? Thanks.

デバイス:

MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012

ステータス:

open