メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

ヘルプ

現在のバージョン作成者: gogogadget ,

タイトル:

No flashing Light when charging

テキスト:

Hi there! I have the UE Megaboom and it doesn't charge at all. Currently, it only turns on when it is connected via charger. Whenever i turn it on when its connected, and press the + and - buttons simultaneously to check the charge, it keeps saying its 40%. Also the charger LED does not turn on at all when connected. I know the LED itself is not blown as it was charging after some fluke but now its back to being turned off. I have tried the following:
 
1. pressing all combinations of the buttons (i.e. bluetooth, power, + and - in pairs, triples or all 4), (power&- for 10s resets after sound but still cant turn on without charger)
 
2. Trying a new battery. (When there was no battery connected in the speaker and it was also connected by a charger, the LED light was flashing but when the battery was connected it stopped working once again) This is the battery replacement i used:
 
https://www.ebay.com.au/itm/3400mAh-25-16Wh-Cameron-Sino-Battery-For-Logitech-S-00147-UE-MegaBoom-Speaker-AU/142943489741?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
 
3. Repeatedly plug and unplug charger for short cycles ~5s(charger connected)/~2s (charged disconnected) for 5-10mins and then leaving to charge for many minutes.
 
I have access to 2 chargers on which is quick charger QC 3.0 with 5V & 3A and laptop charger with 5.1V * 1A. I had brief progress today when i did step 3. with the QC 3.0 charger and then connecting the megaboom to the laptop charger after all those cycles. It then momentarily lit up the white charger light for 2-5s but then turned off.
 
My serial number andIm running firmware version is below2.2.9.
My serial number andIm running firmware version is below2.2.9.
 
P.S: Don’t suggest avail my warranty as it’s past it. I already contacted Logitech recently and they said since i replaced the battery they wouldn’t give me any supportAny help will be appreciated.
P.S: Don’t suggest avail my warranty as it’s past it. I already contacted Logitech recently and they said since i replaced the battery they wouldn’t give me any supportAny help will be appreciated.
 
[image|1641919]P.S: I can’t avail my warranty as it’s past it. I already contacted Logitech recently and they said since i replaced the battery they wouldn’t give me any support.
[image|1641919]P.S: I can’t avail my warranty as it’s past it. I already contacted Logitech recently and they said since i replaced the battery they wouldn’t give me any support.

デバイス:

Logitech UE MegaBoom

ステータス:

open

編集者: gogogadget ,

タイトル:

No flashing Light when charging

テキスト:

Hi there! I have the UE Megaboom and it doesn't charge at all. Currently, it only turns on when it is connected via charger. Whenever i turn it on when its connected, and press the + and - buttons simultaneously to check the charge, it keeps saying its 40%. Also the charger LED does not turn on at all when connected. I know the LED itself is not blown as it was charging after some fluke but now its back to being turned off. I have tried the following:
 
1. pressing all combinations of the buttons (i.e. bluetooth, power, + and - in pairs, triples or all 4), (power&- for 10s resets after sound but still cant turn on without charger)
 
2. Trying a new battery. (When there was no battery connected in the speaker and it was also connected by a charger, the LED light was flashing but when the battery was connected it stopped working once again) This is the battery replacement i used:
 
https://www.ebay.com.au/itm/3400mAh-25-16Wh-Cameron-Sino-Battery-For-Logitech-S-00147-UE-MegaBoom-Speaker-AU/142943489741?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
 
3. Repeatedly plug and unplug charger for short cycles ~5s(charger connected)/~2s (charged disconnected) for 5-10mins and then leaving to charge for many minutes.
 
I have access to 2 chargers on which is quick charger QC 3.0 with 5V & 3A and laptop charger with 5.1V * 1A. I had brief progress today when i did step 3. with the QC 3.0 charger and then connecting the megaboom to the laptop charger after all those cycles. It then momentarily lit up the white charger light for 2-5s but then turned off.
 
My serial number and firmware version is below.
 
P.S: Don’t suggest avail my warranty as it’s past it. I already contacted Logitech recently and they said since i replaced the battery they wouldn’t give me any support.
 
[image|1641919]

デバイス:

Logitech UE MegaBoom

ステータス:

open

オリジナル投稿者: gogogadget ,

タイトル:

No flashing Light when charging

テキスト:

Hi there! I have the UE Megaboom and it doesn't charge at all. Currently, it only turns on when it is connected via charger. Whenever i turn it on when its connected, and press the + and - buttons simultaneously to check the charge, it keeps saying its 40%. Also the charger LED does not turn on at all when connected. I know the LED itself is not blown as it was charging after some fluke but now its back to being turned off. I have tried the following:

1. pressing all combinations of the buttons (i.e. bluetooth, power, + and - in pairs, triples or all 4), (power&- for 10s resets after sound but still cant turn on without charger)

2. Trying a new battery. (When there was no battery connected in the speaker and it was also connected by a charger, the LED light was flashing but when the battery was connected it stopped working once again)  This is the battery replacement i used:

https://www.ebay.com.au/itm/3400mAh-25-16Wh-Cameron-Sino-Battery-For-Logitech-S-00147-UE-MegaBoom-Speaker-AU/142943489741?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

3. Repeatedly plug and unplug charger for short cycles ~5s(charger connected)/~2s (charged disconnected) for 5-10mins and then leaving to charge for many minutes.

I have access to 2 chargers on which is quick charger QC 3.0 with 5V &  3A and laptop charger with 5.1V * 1A. I had brief progress today when i did step 3. with the QC 3.0 charger and then connecting the megaboom to the laptop charger after all those cycles. It then momentarily lit up the white charger light for 2-5s but then turned off.

My serial number and firmware version is below.

[image|1641919]

デバイス:

Logitech UE MegaBoom

ステータス:

open