メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Dan ,

テキスト:

Hi![br]

[br]
Hi!
Hi![br]

[br]
Hi!
 
I've got a mid 2012 13" Macbook Pro. I've bought a Samsung 860 Evo 600gb.
 
Initially I just installed the SSD in the HDD bay as you'd expect and attempted a clean install of High Sierra from USB. The

The
install was excruciatingly slow taking 9 hours. I next attempted to connect the SSD by the USB adapter. The OS installed quickly. I put the SSD back into the internal bay and everything slowed right down; booting took an eternity then clicking anything when it'd booted caused it to lag. I

I
did think that the SATA cable could have somehow damaged itself in the process but the original drive, back in the Macbook performs normally. Any

Any
solution for this problem?
Initially I just installed the SSD in the HDD bay as you'd expect and attempted a clean install of High Sierra from USB. The

The
install was excruciatingly slow taking 9 hours. I next attempted to connect the SSD by the USB adapter. The OS installed quickly. I put the SSD back into the internal bay and everything slowed right down; booting took an eternity then clicking anything when it'd booted caused it to lag. I

I
did think that the SATA cable could have somehow damaged itself in the process but the original drive, back in the Macbook performs normally. Any

Any
solution for this problem?

ステータス:

open

オリジナル投稿者: santiagocarluci ,

テキスト:

Hi![br]

[br]

I've got a mid 2012 13" Macbook Pro. I've bought a Samsung 860 Evo 600gb.

Initially I just installed the SSD in the HDD bay as you'd expect and attempted a clean install of High Sierra from USB. The install was excruciatingly slow taking 9 hours. I next attempted to connect the SSD by the USB adapter. The OS installed quickly. I put the SSD back into the internal bay and everything slowed right down; booting took an eternity then clicking anything when it'd booted caused it to lag. I did think that the SATA cable could have somehow damaged itself in the process but the original drive, back in the Macbook performs normally.  Any solution for this problem?

ステータス:

open