メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

パーツ&ツール

ヘルプ

現在のバージョン作成者: Phillip Urban ,

タイトル:

Is my eMac missing a jumper?

テキスト:

I just bought an eMac from a local thrift shop. On the box it said it used European power and came with an Apple European two pronged chord but on the machine itself it says 120V near the serial number and on the bottom access door. When I plug it in to my American outlet and turn it on, nothing happens so I am guessing it is true that it was somehow set to use 220V.
 
I have been referring to a service manual online, but my computer is a different variation (it is the 1.25 GHz USB 2.0 model). Mine does look the same as the one in the ifixit guide though. I am pretty sure I need a jumper somewhere, but there is only one photo on the ifixit guide of the spot I need to look at, but the spot I need is obscured. Can anyone take a photo of the board (not the logic board, but the huge circuit board under the CRT) where the power cable connects? I’m referring to the spot in the guide where the blue and brown wires from the power socket connect to the board with a white plug. If you’re looking at the eMac from the top front, its to the left of the CRT neck.
 
Here is what mine looks like:
 
[image|1525296]
 
 
 
Thanks!

デバイス:

eMac

ステータス:

open

承認された回答:

509725

編集者: Phillip Urban ,

タイトル:

Is my eMac missing a jumper?

テキスト:

I just bought an eMac from a local thrift shop. On the box it said it used European power and came with an Apple European two pronged chord but on the machine itself it says 120V near the serial number and on the bottom access door. When I plug it in to my American outlet and turn it on, nothing happens so I am guessing it is true that it was somehow set to use 220V.
 
I have been referring to a service manual online, but my computer is a different variation (it is the 1.25 GHz USB 2.0 model). Mine does look the same as the one in the ifixit guide though. I am pretty sure I need a jumper somewhere, but there is only one photo on the ifixit guide of the spot I need to look at, but the spot I need is obscured. Can anyone take a photo of the board (not the logic board, but the huge circuit board under the CRT) where the power cable connects? I’m referring to the spot in the guide where the blue and brown wires from the power socket connect to the board with a white plug. If you’re looking at the eMac from the top front, its to the left of the CRT neck.
 
Here is what mine looks like:
 
[image|1525296]
 
 
 
Thanks!

デバイス:

eMac

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Phillip Urban ,

タイトル:

Is my eMac missing a jumper?

テキスト:

I just bought an eMac from a local thrift shop. On the box it said it used European power and came with an Apple European two pronged chord but on the machine itself it says 120V near the serial number and on the bottom access door. When I plug it in to my American outlet and turn it on, nothing happens so I am guessing it is true that it was somehow set to use 220V.

I have been referring to a service manual online, but my computer is a different variation (it is the 1.25 GHz USB 2.0 model). Mine does look the same as the one in the ifixit guide though. I am pretty sure I need a jumper somewhere, but there is only one photo on the ifixit guide of the spot I need to look at, but the spot I need is obscured. Can anyone take a photo of the board (not the logic board, but the huge circuit board under the CRT) where the power cable connects? I’m referring to the spot in the guide where the blue and brown wires from the power socket connect to the board with a white plug. If you’re looking at the eMac from the top front, its to the left of the CRT neck.

Thanks!

デバイス:

eMac

ステータス:

open