メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Earl ,

テキスト:

I had a similar problem...
 
Searching through the internet, I found that holding down the power button reset my device.
 
So with a little search, you can find someone who already had the problem & was kind enough to post it to the interwebs.
 
Thanks, my Garmin 58 LM is back up and running for my delivery job!
 
I also have the 55LM unit as a backup
 
 
Both are running flawlessly for over the 3 years that I owned them used from Craig's list.
 
I also own 2 older 1300 series with lifetime map updates. Still works to this day, used from Craig's list as well
 
Also had a Magellan GPS, but prefer the interface of the Garmin

ステータス:

open

編集者: Earl ,

テキスト:

I had a similar problem...
 
Searching through the internet, I found that holding down the power button reset my device.
 
So with a little search, you can find someone who already had the problem & was kind enough to post it to the interwebs.
 
Thanks, my Garmin 58 LM is back up and running for my delivery job!
 
I also have the 55LM unit as a backup
 
 
Both are running flawlessly for over the 3 years that I owned them used from Craig's list.
 
Also had a Magellan GPS, but prefer the interface of the Garmin

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Earl ,

テキスト:

I had a similar problem...

Searching through the internet, I found that holding down the power button reset my device.

So with a little search, you can find someone who already had the problem & was kind enough to post it to the interwebs.

Thanks, my Garmin 58 LM is back up and running for my delivery job!

ステータス:

open