メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Dan ,

テキスト:

Hello You should check for the Sata Cable that runs between the HDD and then pluggs in to the Mainboard. It is a common and well known Problem. You should be able to find the Sata Connection Cable online. Buy a new one and not a used one. Had the same issue with 2 customers in the same Week.Hello,
Hello You should check for the Sata Cable that runs between the HDD and then pluggs in to the Mainboard. It is a common and well known Problem. You should be able to find the Sata Connection Cable online. Buy a new one and not a used one. Had the same issue with 2 customers in the same Week.Hello,
 
GreetingsYou should check for the SATA Cable that runs between the HDD and then plugs in to the Main logic-board. It's a common and well known problem.

You should be able to find the SATA Cable online. Buy a new one and not a used one. Had the same issue with 2 customers in the same Week.

Greetings
a Swiss Technician.Technician
GreetingsYou should check for the SATA Cable that runs between the HDD and then plugs in to the Main logic-board. It's a common and well known problem.

You should be able to find the SATA Cable online. Buy a new one and not a used one. Had the same issue with 2 customers in the same Week.

Greetings
a Swiss Technician.Technician

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Dimi ,

テキスト:

Hello You should check for the Sata Cable that runs between the HDD and then pluggs in to the Mainboard. It is a common and well known Problem. You should be able to find the Sata Connection Cable online. Buy a new one and not a used one. Had the same issue with 2 customers in the same Week.

Greetings a Swiss Technician.

ステータス:

open