メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: mayer (投票の詳細) ,

タイトル:

iPhone 6 Charging Problem After Water damage

テキスト:

Hi @refectio !

Recently i repaired totally dead water damage iPhone 6. Phone boot and work fine. After 2 weeks start problems with charging.

First, phone wont charge, when i connected wallcharger, but  via computer charge without problems. Now phone definitely stop charge. So i do:

Replace U1700 Tristar

Replace  U1401 Tigris

Do hard jumper Q1701

Check all Tristar and Tigris caps for short - all is ok

Replace  Dock connector

Replace Bettery

After measurement voltages i found FIRST problem, when i have connected battery and dock charging port to the motherboard Tigris E1 pin with name CHG_ACT_DIO is low - 0V. When  i connect this line to 5V, phone still won´t work.

After measurement working board this line have 5V.

After cleaning board with ultrasonic cleaner phone start charge for only 3-5mins. After then, phone stop charging and do not want charge anymore. ,I must  put  board again to the ultrasonic cleaner and clean, board start charge for 3-5mins and after this time stop charging. To this problem is board fully working (i can power on board)

Tigris and Tristar i replaced 2-3x i used new one and one from working boar also. Same result.

Did you seen it before?

PS: I clean with ultrasonic cleaner only area below SIM card connector, i do not clean the entire bord. I do not believe that there is short.

Thanks for your question

Best regards, Tomáš

デバイス:

iPhone 6

ステータス:

open

アンサーフォーラムの回答が承認:

+437563

オリジナル投稿者: Tomas ,

タイトル:

iPhone 6 Charging Problem After Water damage

テキスト:

Hi @refectio !

Recently i repaired totally dead water damage iPhone 6. Phone boot and work fine. After 2 weeks start problems with charging.

First, phone wont charge, when i connected wallcharger, but  via computer charge without problems. Now phone definitely stop charge. So i do:

Replace U1700 Tristar

Replace  U1401 Tigris

Do hard jumper Q1701

Check all Tristar and Tigris caps for short - all is ok

Replace  Dock connector

Replace Bettery

After measurement voltages i found FIRST problem, when i have connected battery and dock charging port to the motherboard Tigris E1 pin with name CHG_ACT_DIO is low - 0V. When  i connect this line to 5V, phone still won´t work.

After measurement working board this line have 5V.

After cleaning board with ultrasonic cleaner phone start charge for only 3-5mins. After then, phone stop charging and do not want charge anymore. ,I must  put  board again to the ultrasonic cleaner and clean, board start charge for 3-5mins and after this time stop charging. To this problem is board fully working (i can power on board)

Tigris and Tristar i replaced 2-3x i used new one and one from working boar also. Same result.

Did you seen it before?

PS: I clean with ultrasonic cleaner only area below SIM card connector, i do not clean the entire bord. I do not believe that there is short.

Thanks for your question

Best regards, Tomáš

デバイス:

iPhone 6

ステータス:

open