メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: oldturkey03 ,

タイトル:

not charging after battery replacement

テキスト:

Just replaced my old battery with the one I purchased from you. Great and easy fix, loved your instructions. But here is the problem, even with the new battery my Ipod does not charge. Originally I had a block charger that overheated and even melted. I of course replaced it and hoped that replacing the battery would fix my problem. It works fine while it is plugged in either a block charger or my pc but it obviously does not charge my battery.The battery icon displays full while the Ipod is plugged in. Do you think it is possible that I have a "fried" logic board?

デバイス:

iPod 5th Generation (Video)

ステータス:

open

アンサーフォーラムの回答が承認:

40499

編集者: David Hodson ,

タイトル:

not charging after battery replacement

テキスト:

Just replaced my old battery with the one I purchased from you. Great and easy fix, loved your instructions. But here is the problem, even with the new battery my Ipod does not charge. Originally I had a block charger that overheated and even melted. I of course replaced it and hoped that replacing the battery would fix my problem. It works fine while it is plugged in either a block charger or my pc but it obviously does not charge my battery.The battery icon displays full while the Ipod is plugged in. Do you think it is possible that I have a "fried" logic board?

デバイス:

Ipod Video 30GBiPod 5th Generation (Video)
Ipod Video 30GBiPod 5th Generation (Video)

ステータス:

open

オリジナル投稿者: oldturkey03 ,

タイトル:

not charging after battery replacement

テキスト:

Just replaced my old battery with the one I purchased from you. Great and easy fix, loved your instructions. But here is the problem, even with the new battery my Ipod does not charge. Originally I had a block charger that overheated and even melted. I of course replaced it and hoped that replacing the battery would fix my problem. It works fine while it is plugged in either a block charger or my pc but it obviously does not charge my battery.The battery icon displays full while the Ipod is plugged in. Do you think it is possible that I have a "fried" logic board?

デバイス:

Ipod Video 30GB

ステータス:

open