メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

ヘルプ

現在のバージョン作成者: chrismartinphd ,

テキスト:

IAfter replacing the display (full assembly) on a 5s, I had a situation where the toggle was gone and there was no auto adjustment happening when I changed lighting conditions. I determined this was a hardware failure (specifically the ambient light sensor) and got a new onedisplay assembly (including the ambient light sensor). Then, the toggle was ''still'' missing, ''but'' it was''was'' actually auto adjusting the brightness, showing that it actually ''was'' working. To fix this, I did a factory reset and restored (from iCloud backup in my case). The toggle came back, and all with that was fine.
IAfter replacing the display (full assembly) on a 5s, I had a situation where the toggle was gone and there was no auto adjustment happening when I changed lighting conditions. I determined this was a hardware failure (specifically the ambient light sensor) and got a new onedisplay assembly (including the ambient light sensor). Then, the toggle was ''still'' missing, ''but'' it was''was'' actually auto adjusting the brightness, showing that it actually ''was'' working. To fix this, I did a factory reset and restored (from iCloud backup in my case). The toggle came back, and all with that was fine.

ステータス:

open

編集者: chrismartinphd ,

テキスト:

I had a situation where the toggle was gone and there was no auto adjustment happening when I changed lighting conditions. I determined this was a hardware failure (specifically the ambient light sensor) and got a new one. Then, the toggle was''stillwas ''still'' missing, ''but'' it was actually auto adjusting the brightness, showing that it actually ''was'' working. To fix this, I did a factory reset and restored (from iCloud backup in my case). The toggle came back, and all with that was fine.
I had a situation where the toggle was gone and there was no auto adjustment happening when I changed lighting conditions. I determined this was a hardware failure (specifically the ambient light sensor) and got a new one. Then, the toggle was''stillwas ''still'' missing, ''but'' it was actually auto adjusting the brightness, showing that it actually ''was'' working. To fix this, I did a factory reset and restored (from iCloud backup in my case). The toggle came back, and all with that was fine.

ステータス:

open

オリジナル投稿者: chrismartinphd ,

テキスト:

I had a situation  where the toggle was gone and there was no auto adjustment happening when I changed lighting conditions. I determined this was a hardware failure (specifically the ambient light sensor) and got a new one. Then, the toggle was''still'' missing, ''but'' it was actually auto adjusting the brightness, showing that it actually ''was'' working.  To fix this, I did a factory reset and restored (from iCloud backup in my case). The toggle came back, and all with that was fine.

ステータス:

open