メインコンテンツにスキップ

修理を始めるには

修理する権利

ストア

ヘルプ

現在のバージョン作成者: Brittany McCrigler ,

タイトル:

Why won't my Amp power up?

テキスト:

I have an A500 Behringer power amp that will not power up. I replaced the power cord and fuse with known working ones, with no result. Next, I took the fuse I tested in it and plugged it back into a working amp of the same model, which ran fine (so I know the amp isn't just killing fuses).
Any ideas?

== UPDATE: ==
(I would have put this as a comment,  but needed more words. I would have edited my original post, but couldn't upload pics on an edit.) Every once in a long while, the lights on the front of the power amp will light briefly and then die, but 98 percent of the time, nothing. I have opened it up, and here is the power path:
There is the plug/fuse combo:[image|24768]

As you can see, there is a green/yellow ground. There is a black wire that goes straight into the heart (massive heavy cylinder of wires) of the amp. There is another black wire with a capacitor (I think?) directly after the plug. This wire goes to the switch in the front, which is a simple push button. There is a blue wire coming out of the switch back into the heart of the amp, completing the circuit.
The rest of the components (led board, input boards, output boards, volume knobs) seem irrelevant because it's not getting power at tall (but I could be wrong). Here's a pic of the entire setup: [image|24767]

Any ideas? I am not an electrician, so please use small words :)

デバイス:

Behringer A500 Reference Power AmpliferHome Audio Amplifier
Behringer A500 Reference Power AmpliferHome Audio Amplifier

ステータス:

open

アンサーフォーラムの回答が承認:

3961

編集者: Sterling Hirsh ,

タイトル:

Why won't my Amp power up?

テキスト:

I have an A500 Behringer power amp that will not power up. I replaced the power cord and fuse with known working ones, with no result. Next, I took the fuse I tested in it and plugged it back into a working amp of the same model, which ran fine (so I know the amp isn't just killing fuses).
Any ideas?
 
== UPDATE: ==
(I would have put this as a comment, but needed more words. I would have edited my original post, but couldn't upload pics on an edit.) Every once in a long while, the lights on the front of the power amp will light briefly and then die, but 98 percent of the time, nothing. I have opened it up, and here is the power path:
There is the plug/fuse combo:[image|24768]
 
As you can see, there is a green/yellow ground. There is a black wire that goes straight into the heart (massive heavy cylinder of wires) of the amp. There is another black wire with a capacitor (I think?) directly after the plug. This wire goes to the switch in the front, which is a simple push button. There is a blue wire coming out of the switch back into the heart of the amp, completing the circuit.
The rest of the components (led board, input boards, output boards, volume knobs) seem irrelevant because it's not getting power at tall (but I could be wrong). Here's a pic of the entire setup: [image|24767]
 
Any ideas? I am not an electrician, so please use small words :)

デバイス:

Behringer A500 Reference Power Amplifer

ステータス:

open

編集者: Walter Galan ,

タイトル:

Amp will notWhy won't my Amp power upup?
Amp will notWhy won't my Amp power upup?

テキスト:

I have an A500 Behringer power amp that will not power up. I replaced the power cord and fuse with known working ones, with no result. Next, I took the fuse I tested in it and plugged it back into a working amp of the same model, which ran fine (so I know the amp isn't just killing fuses).
Any ideas?

デバイス:

Behringer A500 Reference Power Amplifer

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Ben Eisenman ,

タイトル:

Amp will not power up

テキスト:

I have an A500 Behringer power amp that will not power up. I replaced the power cord and fuse with known working ones, with no result. Next, I took the fuse I tested in it and plugged it back into a working amp of the same model, which ran fine (so I know the amp isn't just killing fuses).
Any ideas?

デバイス:

Behringer A500 Reference Power Amplifer

ステータス:

open