メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Sam Goldheart ,

タイトル:

120V equipment burn by connected to 240v

テキスト:

HI,

Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.

I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.

I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?

Second, how I can I fix it?

And last, can I make it 240v capable?

Thank you in advance.

Jacobo PM

[image|500179|align=left]

[image|500176|align=left]

[image|500178|align=left]

[image|500177|align=left]

[image|500175|align=left]

デバイス:

Ninja NJ600Blender
Ninja NJ600Blender

ステータス:

open

承認された回答:

218091

編集者: jacoboaa ,

タイトル:

120V equipment burn by connected to 240v

テキスト:

HI,
 
Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.
 
I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.
 
I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?
 
Second, how I can I fix it?
 
And last, can I make it 240v capable?
 
Thank you in advance.
 
Jacobo PM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175PM

[image|500179|align=left]

[image|500176|align=left]

[image|500178|align=left]

[image|500177|align=left]

[image|500175|align=left
]
Jacobo PM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175PM

[image|500179|align=left]

[image|500176|align=left]

[image|500178|align=left]

[image|500177|align=left]

[image|500175|align=left
]

デバイス:

Ninja NJ600

ステータス:

open

承認された回答:

218091

編集者: jacoboaa ,

タイトル:

120V equipment burn by connected to 240v

テキスト:

HI,
 
Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.
 
I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.
 
I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?
 
Second, how I can I fix it?
 
And last, can I make it 240v capable?
 
Thank you in advance.
 
Jacobo PMPM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175]
Jacobo PMPM[image|500179][image|500176][image|500178][image|500177][image|500175]

デバイス:

Ninja NJ600

ステータス:

open

オリジナル投稿者: jacoboaa ,

タイトル:

120V equipment burn by connected to 240v

テキスト:

HI,

Got a Ninja NJ600 from the States (120v) and wanted to use it in Europe (240v). But, had an accident and got plug in to a 240v power plug directly, and of course it went silent.

I have dismounted the unit and made a number of pictures. Of this the electronic board was burn in one area.

I need to know first, if this information and pictures are enough to get a response?

Second, how I can I fix it?

And last, can I make it 240v capable?

Thank you in advance.

Jacobo PM

デバイス:

Ninja NJ600

ステータス:

open