メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: oldturkey03 (投票の詳細) ,

タイトル:

Voltmeter isn't showing proper reading on 1999 Chevrolet Suburban?

テキスト:

I have a 1999 Chevy Suburban LS 1500 2wd and I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?

デバイス:

1992-1999 Chevrolet Suburban

ステータス:

-open
+closed

編集者: knipwim ,

タイトル:

Voltmeter isn't showing proper reading on 1999 Chevrolet Suburban?

テキスト:

I have a 1999 Chevy Suburban LS 1500 2wd and I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?

デバイス:

-Chevrolet
+1992-1999 Chevrolet Suburban

ステータス:

open

編集者: Walter Galan ,

タイトル:

-voltmeter isn't showing proper reading
+Voltmeter isn't showing proper reading on 1999 Chevrolet Suburban?

テキスト:

I have a 1999 Chevy Suburban LS 1500 2wd and I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?

デバイス:

-Chevrolet 1999 suburban
+Chevrolet

ステータス:

open

編集者: shelby ,

タイトル:

voltmeter isn't showing proper reading

テキスト:

-I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?
+I have a 1999 Chevy Suburban LS 1500 2wd and I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?

デバイス:

Chevrolet 1999 suburban

ステータス:

open

オリジナル投稿者: shelby ,

タイトル:

voltmeter isn't showing proper reading

テキスト:

I recently replaced the battery and alternator, and the voltmeter is still reading between 7 and 8, I went to the local parts store and had both the battery and alternator checked. Alternator was charging correctly and the battery passed. I'm thinking maybe now it might be a bad ground cable from the battery, or is there anything else I should be looking for?

デバイス:

Chevrolet 1999 suburban

ステータス:

open