メインコンテンツにスキップ
ヘルプ

現在のバージョン作成者: Peter ,

テキスト:

I had this problem too
 
Contacted the seller and returned it for a replacement
 
I noticed if I tilted the screen from side to side, the lines would disappear, but reappear when put straight
 
[image|346939|align=left]
 
 
Seller was direct and offered a replacement, but I think I buggered my board trying to troubleshoot the problem and my home button doesn't work now
 
Ugh!!!!
 
[image|346939|align=left]

ステータス:

open

編集者: Peter ,

テキスト:

I had this problem too
 
Contacted the seller and returned it for a replacement
 
I noticed if I tilted the screen from side to side, the lines would disappear, but reappear when put straight
 
[image|346939]image|346939|align=left]
[image|346939]image|346939|align=left]
 
Seller was direct and offered a replacement, but I think I buggered my board trying to troubleshoot the problem and my home button doesn't work now
 
Ugh!!!!

ステータス:

open

編集者: Peter ,

テキスト:

I had this problem too
 
Contacted the seller and returned it for a replacement
 
I noticed if I tilted the screen from side to side, the lines would disappear, but reappear when put straight
 
[image|346938image|346939]
[image|346938image|346939]
 
Seller was direct and offered a replacement, but I think I buggered my board trying to troubleshoot the problem and my home button doesn't work now
 
Ugh!!!!

ステータス:

open

編集者: Peter ,

テキスト:

I had this problem too
 
Contacted the seller and returned it for a replacement
 
I noticed if I tilted the screen from side to side, the lines would disappear, but reappear when put straight
 
[image|346938]
 
Seller was direct and offered a replacement, but I think I buggered my board trying to troubleshoot the problem and my home button doesn't work now
 
Ugh!!!!

ステータス:

open

オリジナル投稿者: Peter ,

テキスト:

I had this problem too

Contacted the seller and returned it for a replacement

I noticed if I tilted the screen from side to side, the lines would disappear, but reappear when put straight

Seller was direct and offered a replacement, but I think I buggered my board trying to troubleshoot the problem and my home button doesn't work now

Ugh!!!!

ステータス:

open